Completed Danish Course Level A1.1

I øjeblikket studerer jeg dansk ved Københavns Sprogcenter. Jeg studerer dansk fordi jeg vil gerne arbejde og bo i Danmark. Jeg har besøget Danmark mange gange før og jeg kan rigtig godt lide landet. Nu kan jeg forstå og tale mere dansk.

Jeg har studeret dansk i 8 uger nu. Mit første kursus sluttede i sidste uge. Efter 8 uger mere, afslutter jeg mit andet danskkursus.

Du kan se mit første dansk certifikat her.


Translation: At the moment, I am studying Danish at the Copenhagen Language School. I am studying Danish because I want to work and live in Denmark. I have visited Denmark many times before and I really like the country. Now, I can understand and speak more Danish.

I have studied Danish for 8 weeks now. My first course finished last week. After 8 weeks more, I will finish my second Danish course.

You can view my first Danish language certificate here.